Op zaterdag 30 september geeft Madama een Krachtcirkelworkshop van 11.00-16.00 uur in Zeist. Een unieke kans om in een fijne sfeer een mooi object voor jezelf te maken. Heb je belangstelling meld je dan snel aan want er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het is een last minute aanbieding van 99 voor 77 euro incl. koffie/thee en alle materialen. Lunch kun je zelf meenemen. 

Programma:

We beginnen met een korte meditatie waarin je de balans opmaakt en je concentreert op jouw krachtwoord. Wat is het sleutelwoord dat ballast laat verdwijnen als sneeuw voor de zon en je geZONd maakt. Je maakt je eigen zonnekrachtcirkel, je schild dat jou blijft inspireren en telkens opnieuw laat zien dat er een opening is, een vrije ruimte waarin jij kunt bewegen.Je verwerkt diverse materialen op een houten cirkel. Je kunt ook zelf iets meenemen dat je dierbaar is of leuk vindt. Kennis van schilderen is niet nodig. Het gaat om het naar buiten brengen wat van binnen leeft in alle vrijheid en zelfexpressie. De krachtcirkels worden feestelijk ingewijd en Madama geeft daarbij - op verzoek - een reading en channelt een persoonlijke boodschap. Je krijgt een certificaat met je IK BEN code. Deze krachtcirkelworkshop is een stimulerende ervaring met een blijvend

Resultaat: een prachtig bezield object dat je kunt neerzetten, ophangen of neerleggen. Een cadeau voor jezelf of een ander.

Praktisch:

Locatie: boekhandel De Nieuwe Boekerij, Voorheuvel 76, Zeist www.denieuweboekerij.nl

Datum: 30 september 2017

Madama krachtcirkel def

 

overzicht krachtcirkels

 

 

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS