Krachtcirkel

Maak je eigen ZONNEKRACHTCIRKEL! 7 april 11.00-17.00 uur Zeist

De krachtcirkel staat voor het centrum van je Zijn met de kwaliteit die jij in je leven wilt uitdragen en vormgeven. De kracht van de zon in jezelf, jouw IK BEN.

Programma:

We beginnen met een korte focus waarin je de balans opmaakt en je concentreert op jouw krachtwoord, je IK-BEN-code. Wat is het sleutelwoord dat ballast laat verdwijnen als sneeuw voor de zon en je geZONd maakt. Na de introductie van Wendela kies je een edelsteen die bij jou of je krachtwoord past.
Je verwerkt diverse materialen op een houten cirkel. Je kunt ook zelf iets meenemen dat je dierbaar is of leuk vindt bv. schelpen, steentjes, foto’s o.i.d.
Kennis van schilderen is niet nodig. Het gaat om het naar buiten brengen wat van binnen leeft in alle vrijheid en zelfexpressie. De krachtcirkels worden feestelijk ingewijd en ze geeft daarbij - op verzoek - een reading en channelt een persoonlijke boodschap. Je krijgt een certificaat met je IK BEN code. Deze krachtcirkelworkshop is een stimulerende ervaring met een blijvend 
Resultaat: een prachtig bezield object dat je kunt neerzetten, ophangen of neerleggen. Een cadeau voor jezelf of een ander. Creatief, spiritueel en bekrachtigend.

Tijd:  Zaterdag 7 april 11.00-17.00 uur. 
Specialeaanbieding: 125 euro p.p. incl. geprepareerde blanco houten krachtcirkel, materiaal, koffie/thee/ en 1 edelsteen.
Locatie: Edelsteenwinkel Karbonkel, Steynlaan 28, Zeist
Begeleiding: Madama,  (Margareth Adama) professioneel kunstenares en coach geeft persoonlijke begeleiding. 
Wendela Copijn eigenaresse van Karbonkel helpt je bij de keuze van 1 edelsteen die apst bij jou of je krachtcirkel.
Meer informatie zie: www.madama.nl  en www.madama.nl
Aanmelden voor 3 april: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Krachtcirkelworkshop 30 september

Madama krachtcirkel w

voorbeeld-krachtcirkel def

Innerlijke kracht 3