Krachtcirkel

Maak je eigen ZONNEKRACHTCIRKEL!

Een krachtcirkel verbindt je met dat wat er al in je is. Het symboliseert de eenheid met het Al. Het bekrachtigt de full circle, de vol-ledig-heid die je in wezen bent. Het is een brandpunt, focus, magneet. Het stimuleert het geloof in je Zelf, het IK BEN. De krachtcirkel staat voor het centrum van je Zijn met de kwaliteit die jij in je leven wilt uitdragen en vormgeven. De kracht van de zon in jezelf, jouw IK BEN.

Programma:

We beginnen met een korte meditatie waarin je de balans opmaakt en je concentreert op jouw krachtwoord, je IK-BEN-code. Wat is het sleutelwoord dat ballast laat verdwijnen als sneeuw voor de zon en je geZONd maakt. Je maakt je eigen zonnekrachtcirkel, je schild dat jou blijft inspireren en telkens opnieuw laat zien dat er een opening is, een vrije ruimte waarin jij kunt bewegen.
Je verwerkt diverse materialen op een houten cirkel. Je kunt ook zelf iets meenemen dat je dierbaar is of leuk vindt.
Kennis van schilderen is niet nodig. Het gaat om het naar buiten brengen wat van binnen leeft in alle vrijheid en zelfexpressie. De krachtcirkels worden feestelijk ingewijd en ze geeft daarbij - op verzoek - een reading en channelt een persoonlijke boodschap. Je krijgt een certificaat met je IK BEN code. Deze krachtcirkelworkshop is een stimulerende ervaring met een blijvend Resultaat: een prachtig bezield object dat je kunt neerzetten, ophangen of neerleggen. Een cadeau voor jezelf of een ander. Creatief, spiritueel en bekrachtigend.

Praktisch: Op aanvraag, stel je eigen groepje samen!  

Tijd: 10.00-16.00 uur. In overleg ook dagdeel mogelijk.

Bijdrage vanaf 5 deelnemers: Speciale prijs 99 euro p.p. incl. geprepareerde blanco houten krachtcirkel, materiaal, koffie/thee/lunch

Locatie: Paradama Da Esperanza, Maria Hoop, Limburg. Groot atelier van Madama in parkachtige tuin is op zich al inspiratieplek.

Begeleiding:
Madama, professioneel kunstenares en coach geeft persoonlijke begeleiding. 

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Krachtcirkelworkshop 30 september

Madama krachtcirkel w

voorbeeld-krachtcirkel def

Innerlijke kracht 3