MADAMA exposeert in de Kopermolen Vaals
Finissage met KLANK KLEUR CONCERT door Madama zondag 17 november 2019 15.00-17.00 uur in de Kopermolen. Toegang vrij incl. consumptie.

Onder het genot van een drankje vertolkt Madama op verzoek van het publiek haar schilderijen en objecten uit de expositie in de Kopermolen. De laatste dag en de laatste kans om haar werk te zien en haar te horen spelen op de vleugel. Zoals Moessorgski in Pictures of an Exhibition de schilderijen van Viktor Hartman verklankte in pianomuziek, zo verklankt Madama haar eigen schilderijen in een eigen klanktaal. Het publiek speelt een belangrijke rol, zij bepalen de te spelen schilderijen van de expositie. Maria van der Hoeven, voorzitter van de Stichting Kopermolen, zei tijdens de opening: Jij BENT de muziek.
Madama is beeldend kunstenaar, musicus en dichter. Zij heeft concerten gegeven in binnen- en buitenland, en haar eigen stijl ontwikkeld. Authentiek en gepassioneerd laat zij de energie van het beeldend werk stromen.

De Nieuwe Stroming: Madama Modern Sacred Art from the Heart

De zoektocht van Madama naar Essentie vertaalt zich in Creativiteit geïnspireerd door Spiritualiteit en uitgewerkt in Empowerment. Het motto is dan ook: Madama Art=Overdracht van levenskracht: ofwel de Energetische werking van de kunst staat centraal. De inhoud bepaalt de vorm waardoor in het werk van Madama stijlbreuken voorkomen zoals een briljant geslepen diamant alle kleuren selecteert, maar toch transparant blijft. Het werk van Madama is figuratief, iconisch abstract oftewel Transfiguratief. In deze tentoonstelling worden 3 monumentale werken geëxposeerd van de 'Kleurentempel' die totaal uit 12 werken bestaat. De expositie laat een staalkaart zien van het veelzijdige werk van Madama zoals 2 zijdig beschilderde ongespannen doeken, portretten, schilderijen, krachtcirkels en assemblages uit verschillende periodes.

Tentoonstelling tot en met 17 november 2019 Opening en expo vrij toegankelijk.
Von Clermontplein 11, Vaals

Overzicht expositie Kopermolen Vaals met 3 grote doeken uit de Kleurentempel

expo1

Interview tijdens opening door Maria van der Hoeven met Madama

Opname van eerste nummer tijdens afsluitend concert op 17 november 2019

Opname van laatse nummer tijdens afsluitend concert op 17 november 2019