‘Zin’ in de Kleurentempel,

Boek je groep. Een Inspiratie sessie.

Wat kun je verwachten?:

Een inleiding op het thema
Een gedicht
De verklanking van het thema op mijn vleugel,
Entree in de Kleurentempel,
Kijk en kies het doek wat jou aanspreekt
Ervaar het in stilte
Dialoog, wat zegt het jou?
Afronding.

Te boeken in het weekend of doordeweeks van 14.00-16.30 uur
Groepen vanaf 4 mensen
Vanaf 6 mensen verloot ik als EXTRA een Madama Artwork op papier.
Bijdrage 25 euro p.p. incl. versnapering.

Recensies:
'Verrassend, je geeft heel veel'

'Het thema ‘In de Ene Zijn met elkaar’ bracht mij bij wie Ik Ben.
Die Ik Ben die mij zolang al bezig houdt, de Ik Ben die eenieder bezit en dat werd vandaag weer eens voelbaar in deze Heilige ruimte, waar klanken klinken vanuit het intuïtieve pianospel van Margareth.. De A typische klanken worden opgepakt door de linkerhersenhelft, ik kan het voelen en zien..
Vervolgens begeven we ons naar de Kleurentempel waar de Intuïtieve schilderwerken van Margareth staan. We mogen allen een doek kiezen dat ons aantrekt om er vervolgens bij te gaan zitten en daar in de energie van het betreffende doek in meditatie te gaan en “het“ te laten gebeuren.. En “het” gebeurt bij een ieder en “het” sluit aan bij de thema’s van de doeken..
Ik mag vanuit mijn Ik Ben ervaren wat het met me doet en het doet veel. Twee weken geleden bij de eerste kennismaking binnen deze pilot (die Margareth aan gaat bieden voor groepen) kwamen er prachtige beelden en woorden die contact maakten met het desbetreffende doek, maar zeker ook met mij, mijn Ik Ben dat er mag zijn in zijn uiterlijke en in zijn innerlijke vorm. Het brengt mij ook dichter bij mijn droom...'

 inleiding

 

kleurentempel