Developed in conjunction with Joomla extensions.

Welkom op de Madama Art site

De zoektocht van Madama naar Essentie vertaalt zich in Creativiteit geïnspireerd door Spiritualiteit en uitgewerkt in Empowerment. Het motto is dan ook: Madama Art = Overdracht van Levenskracht: oftewel de Energetische werking staat centraal.

De inhoud bepaalt de vorm waardoor in het werk van Madama stijlbreuken voorkomen zoals een briljant geslepen diamant alle kleuren reflecteert, maar toch Transparant blijft. Het werk van Madama is figuratief, iconisch abstract oftewel Transfiguratief. De Art Gallery toont dat omvangrijke oeuvre.

Vanuit het motto: ‘de Energetische werking van kunst’ is geïmproviseerde piano muziek ontstaan om het beeld te laten stromen waarbij de schilderijen van Madama dienen als partituur tijdens performances en concerten en ieder zijn eigen ‘scheppingsverhaal’ kan maken.

Het doel van Madama Art is Empowerment, Bekrachtiging van de levenskracht in iedereen. In individuele coaching sessies en workshops kan zowel gebruik gemaakt worden van haar mediamieke gaven als van muziek, beeld en publicaties, de orakel-en inspiratieboeken.

Madama heeft haar kunst altijd als middel en medicijn gebruikt tot evolutie van het bewustzijn en voor zelftransformatie.  De TAO van het IK Ben is de titel van Madama's nieuwste boek dat op 24 juni 2016 is verschenen tijdens de opening van de overzichtsexpositie Madama Modern Sacred Art from the Heart in ECI Cultuurfabriek, Roermond.

 

Het laatste nieuws

Primeur 'Wees je Leven Meester' online leergang start doorlopend Klik

...

Maak je eigen ZONNEKRACHTCIRKEL en maak je eigen groepje!

De krachtcirkel staat voor het centrum van je Zijn met de kwaliteit die jij in je leven wilt uitdragen en

...

Boek uitgelicht

Facebook

Madama Museum Modern Sacred Art (MAMMSA)

Het virtuele Medicine Art Museum Madama Sophia Amor (MAMMSA) geeft inzicht in het unieke, rijke en gevarieerde ouevre van Madama.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail adres:


Partners

toon hermans huiskeurmerk 2016