Maak je eigen Krachtcirkel 

Programma:

We beginnen met een korte focus waarin je de balans opmaakt en je concentreert op jouw krachtwoord, je IK-BEN-code. Wat is het sleutelwoord dat ballast laat verdwijnen als sneeuw voor de zon en je geZONd maakt. Je maakt je eigen krachtcirkel, je schild dat jou blijft inspireren en telkens opnieuw laat zien dat er een opening is, een vrije ruimte waarin jij kunt bewegen.
Je verwerkt diverse materialen op een houten cirkel. Je kunt ook zelf iets meenemen dat je dierbaar is of leuk vindt.
Kennis van schilderen is niet nodig. Het gaat om het naar buiten brengen wat van binnen leeft in alle vrijheid en zelfexpressie. De krachtcirkels worden feestelijk ingewijd en ik geef daarbij - op verzoek - een reading en channel een persoonlijke boodschap. Je krijgt een certificaat met je IK BEN code. Deze krachtcirkelworkshop is een stimulerende ervaring met een blijvend 

Resultaat: een prachtig bezield object dat je kunt neerzetten, ophangen of neerleggen. Een cadeau voor jezelf of een ander. Creatief, spiritueel en bekrachtigend.

Praktisch: Datum: in overleg

Locatie: in overleg of Paradama Da Esperanza, Maria Hoop

Bijdrage: Speciale aanbieding 99 euro p.p. incl. geprepareerde blanco houten krachtcirkel, alle materialen, koffie/thee excl. lunch. Neem iets mee.

Begeleiding:
Madama, professioneel kunstenares en coach geeft persoonlijke begeleiding. 

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of T 06-22620793 

Madama krachtcirkel w