Ken U Zelf… Energie of Zielenportret

Madama heeft een nieuwe manier voor u ontwikkeld om licht en inzicht te geven door het maken van een Energie of zielenportret oftwel CHROMOGRAM dat ter plekke van u wordt gemaakt. Daarna bekijkt u samen het resultaat en krijgt u een reading - uitleg.
Het is een kleur-kracht-energie-beeld - een levenskaart en spiegel van uw Zelf!

Enekel enthousiaste reacties:

"Van het energieportret verwachtte ik dat het me de essentie van mijn wezen zou tonen. Het energieportret kwam mij bekend voor, ik had in het verleden er gedichten over geschreven. Het portret herinnert me mijn wezen.

- De herinnering
- Het is niet gemaakt door mijzelf
- Het is knap dat dit wezen gezien is en correspondeert met wat bij mij bekend is (maar soms vergeet te leven)

Ik kan het aanbevelen aan degenen die op zoek zijn, de wens hebben en openstaan om zich het zielepad te herinneren" Marian

"Ik had eigenlijk geen verwachtingen, ging er open in. Met vertrouwen in jullie dat het goed kwam. De combinatie van reading en healing die verwerkt werd in mijn mooie portret vond ik super speciaal en uniek. Het heeft mij geholpen weer de kern van mijn zijn te zien. De liefde en aandacht waarmee het portret werd gemaakt was voor mij hartverwarmend en puur. Ik ben erg trots hoe mij portret is neergezet en zie ook duidelijk mijn energie. Meer vertrouwen gekregen in mijn weg die ik te gaan heb. Ik heb het al aan meerder mensen die dichtbij staan laten zien en krijg positieve reacties." Els

Maak nu een afspraak! Contact

Het is ook mogelijk digitaal een foto te sturen.
Prijs in overleg afhankelijk van materiaal en tijd.

Eventueel Extra: Een klankbeeld ofwel persoonlijk voor u gecomponeerde pianomuziek als extra ondersteuning is ook mogelijk.

Enkele voorbeelden uit het Kunst Onlineboek 2017 blz 124-125

online kunstboek 1