Madama Coaching

Heb je behoefte aan individuele begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling?

Sta je voor moeilijke keuzes in je privé leven of werk?
Wil je met een ervaren buitenstaander sparren over de volgende stap?
Heb je behoefte aan helder inzicht zodat je het zelf helder ziet?
Is het allemaal teveel, zoek je balans?
Wil je zelf weer de regie in handen nemen, je leven meester worden?
Sta je op een nulpunt en heb je behoefte om richting te krijgen in je spirituele ontwikkeling?

Mijn aanpak is oplossingsgericht, creatief, praktisch en spiritueel.

 • Als transformatiecoach heb ik jarenlange ervaring met veranderingsprocessen.
 • Ik spreek mensen aan op leiding nemen, hoe kom je op een lijn met je bestemming, 
 • Hoe kun je vanuit je kern met zelfvertrouwen handelen.
 • Wat weerhoudt je om de volgende stap te zetten op je levenspad?
 • Waar sta je nu, wat is nodig voor verandering en wat is dan het resultaat.

Een eenmalige sessie is inspirerend en leidt direct tot motivatie en daadkrachtEen coachtraject ondersteunt je om tot daadwerkelijke veranderingen te komen. We gaan aan de slag met vragen die in jouw leven een rol spelen. Denk aan vraagstukken rondom zelfontplooiing, (terugkerend) gedrag dat je graag zou willen veranderen, relaties of familie en een burn out of bore out.

Als er behoefte aan is kunnen ook creatieve sessies worden ingepland zoals bv. process painting of medicine music. Vraag hierover informatie aan. Alles is maatwerk afgestemd op jouw coachvraag en mogelijkheden. Je kunt mij eenmalig raadplegen of een coachtraject volgen.

Het coachtraject

In een coachtraject starten we met jouw vraag. De eerste sessie geeft helderheid over de vraag of vragen en biedt meteen inzichten hoe samen verder te gaan.

Praktische informatie

 • Investering coach sessie: € 150
 • Plaats: Praktijk voor Integrale Zelfontplooiing, Paradama Da Esperanza, Maria Hoop
 • Tijd: een sessie duurt anderhalf uur.
  Het is ook mogelijk telefonisch gecoacht te worden,
 • Investering 120 euro voor 60 minuten, daarna 1,50 euro per extra minuten


Aanmelden

Wil je meer weten over de coachsessies of wil je een afspraak maken, vul dan het formulier in op de contactpagina.

Ervaringen

Madama neemt je mee in de diepere lagen van jezelf. Op een manier die ik nog niet had beleefd bij andere begeleiders. Ze gaat direct naar de kern en spiegelt je daarin. Aan de slag met jezelf in de praktijk om zo nog dichter bij je eigen ik te komen. Ze is verhelderend en inspirerend! Een aanbeveler!
Karen

‘Met de passie in mij werd het wel eens heel intens maar je bleef heel goed staan. Ik luisterde graag naar je wijsheid, je woorden zo prachtig en zorgvuldig gekozen. Ik noemde je een taal-virtuoos en dat ben je. Een Levende kunstenares in hart en Ziel en de taal gaat daar harmonieus mee samen in een prachtige balans’. Dorien

'Ik wil je hartelijk bedanken voor alle moed die je mij net ingesproken hebt! Ik voel dat je oprechte mooie adviezen en gedeelde inzichten mij verder kunnen helpen om  balans te vinden'. Ineke

Madama heeft uitgebreid de tijd genomen om mij te woord te staan. In het gesprek met haar herinnerde ze mij eraan dat ik meer ben dan mijn (ondermijnende en aangeleerde) patronen. Dat ik het IK BEN/De Levensgeest ben, en vandaaruit mag leven. Ook heeft ze mij tips gegeven om dat meer te kunnen integreren. Ik heb het gesprek op mogen nemen: dat was fijn. Dit omdat onlangs- toen ik het gesprek terugluisterde- de input die ze mij had gegeven omtrent het IK BEN en het daarnaar leven, meer in kon dalen. Jessica

Een eerste gesprek met Madama was voor mij een feest van herkenningspunten. Ze bracht me weer in contact met de liefde in mezelf. Een tweede gesprek was vooral een confrontatie, een derde gesprek was heel liefdevol en bijzonder en alles bij elkaar heeft dit gezorgd voor een verandering in de omgang met vooral mijzelf. Wat wilden mijn klachten mij vertellen? Wie ben ik in essentie en hoe kan ik dit in de praktijk brengen? Waar sta ik nu en wat wil ik veranderen? Bedankt Madama dat we samen op deze persoonlijke ontdekkingsreis konden gaan, bedankt voor de wijze lessen en het creëren van een gevoel van ruimte om verder te groeien. Ik hoop u zeker nog eens te spreken! :)

HvB

Hoe kunnen we samen verder gaan?