Madama Living art

‘Mijn hele leven heb ik in dienst gesteld van de kunst, en nu is het moment gekomen om de rijkdom die ik heb verzameld te delen, mensen hoop te geven en licht brengen in tijden van chaos en duisternis waarin angst regeert’. Madama

MADAMA LIVING ART CONCERTEN

Madama Living Art is de synergie tussen kleur - klank en denkbeeld en die synergie creëert een heelbeeld. Een levensveld waardoor de levensstroom wordt geactiveerd. 'Overdracht van Levenskracht' het motto dat ik al mijn hele leven gestalte geef.

Focus naar binnen op jezelf, aandacht voor het kleurbeeld en de klank verbindt je met het levensveld dat wordt gecreëerd.

Concreet, mijn schilderijen en gedichten zijn de partituren voor mijn pianospel. Daarbij vraag ik het publiek welk schilderij ik voor hen zal spelen. Zo ontstaat een uniek programma in interactie met het publiek.

Madama Living Art brengt een energetische visie op kunst, de helende kracht van kunst getransformeerd in een levensveld.

Madama Living Art Concerten op aanvraag, minimaal 6 personen.

Ervaringen:

Het optreden van Madama was voor mij heel bijzonder, pianostukken ook heftig, prachtige zang met
mooie lage, ook heftige klanken, het hele gebeuren met uitzoeken van schilderijen en kaarten van de
luisteraars, erg leuk, erg warm, kortom een liefdevol gebeuren. Bedankt
. Frieda

-Ik heb het als heel bijzonder ervaren hoe Madama ons met haar pianospel en zang- meenam op een sjamanistische reis—— Alma

Gevoelens laten zich moeilijk omschrijven. In een paar woorden. a la tao
On verwoordbaar, echt heel bijzonder en dankbaar.
Dieuwertje

Investering: 25 euro p.p.

Locatie: Pardama da Esperanza, Maria Hoop

Hoe kunnen we samen verder gaan?