Madama workshops

Ik geef verschillende workshops: Workshop Expressief Schilderen, workshop Maak je eigen Krachtcirkel en Ervaar de Kleurentempel.

EXPRESSIEF SCHILDEREN, GEEF KLEUR AAN JE LEVEN!

Naar buiten brengen wat van binnen leeft. In mijn grote atelier of in de parkachtige tuin werk je individueel aan je schilderij. Ik begeleid je en jij leert je via kleur en vorm uit te drukken. Een spannend proces met een verrassend fraai resultaat. Teken of schilderervaring absoluut niet noodzakelijk. Ook heel geschikt voor (vrienden) groepen.

Praktische informatie

Data: op afspraak
Investering: bij min. aantal deelnemers 3:

Tijd: dagdeel van 3 uur € 97 p.p.; hele dag van 10.00-16.30 uur € 125 p.p.  incl. materialen koffie/thee excl. lunch.

Ook mogelijk individueel,
Tijd: dagdeel 4 uur, bijdrage € 175 incl. materialen, koffie/thee
Plaats: Paradama Da Esperanza, Maria Hoop

Samen schilderen aan 1 thema

Het is ook mogelijk met een groep gezamenlijk aan 1 thema te werken en 1 schilderij te maken.
Je kunt zelf een thema kiezen of in overleg met Madama.

Praktische informatie

Data: op afspraak
Investering: bij min. aantal deelnemers 5: dagdeel van 4 uur € 97 p.p.; hele dag van 10.00-16.30 uur € 175 p.p.  incl. materialen koffie/thee excl. lunch.

Plaats: Paradama Da Esperanza, Maria Hoop

Aanmelden

Wil je meer weten over de schildersessies of wil je een afspraak maken, vul dan het formulier in op de Contactpagina.

Ervaringen
'Bezield schilderen is voor mij: je zijn van dat moment zichtbaar maken in kleur en vorm door het vloeien van je penseel, stagnatie, het niet meer weten, een helder inzicht, een onverwachte beweging, verrassende wending, even afstand nemen, spiegeling, confrontatie, het gevoel dat het goed is'. Christien

'Iedere les was voor mij inspirerend! Elke les had een thema waar je je op dat moment aan mocht/kon overgeven, wat weer een uitdaging op zich was. Als je vanuit je hart schildert maakt het niets uit welk techniek, kleuren en kwast, borstel je gebruikt. Het is gewoon helend voor je ziel!' Tonnie

Maak je eigen ZONNEKRACHTCIRKEL 

Innerlijke kracht 3

De krachtcirkel staat voor het centrum van je Zijn met de kwaliteit die jij in je leven wilt uitdragen en vormgeven. De kracht van de zon in jezelf, jouw IK BEN.

Programma:

We beginnen met een korte focus waarin je de balans opmaakt en je concentreert op jouw krachtwoord, je IK-BEN-code. Wat is het sleutelwoord dat ballast laat verdwijnen als sneeuw voor de zon en je geZONd maakt. 
Je verwerkt diverse materialen op een houten cirkel. Je kunt ook zelf iets meenemen dat je dierbaar is of leuk vindt bv. schelpen, steentjes, foto’s o.i.d.
Kennis van schilderen is niet nodig. Het gaat om het naar buiten brengen wat van binnen leeft in alle vrijheid en zelfexpressie. De krachtcirkels worden feestelijk ingewijd en ze geeft daarbij - op verzoek - een reading en channelt een persoonlijke boodschap. Je krijgt een certificaat met je IK BEN code. Deze krachtcirkelworkshop is een stimulerende ervaring met een blijvend Resultaat: een prachtig bezield object dat je kunt neerzetten, ophangen of neerleggen. Een cadeau voor jezelf of een ander. Creatief, spiritueel en bekrachtigend.

Praktische Informatie

Data: op afspraak
Investering: bij min. aantal deelnemers 5: dagdeel van 4 uur € 97 p.p.; hele dag van 10.00-16.30 uur
€ 175 p.p.  incl. materialen koffie/thee excl. lunch.

Plaats: Paradama Da Esperanza, Maria Hoop

Aanmelden

Wil je meer weten over de workshop of wil je een afspraak maken, vul dan het formulier in op de Contactpagina.

De  krachtcirkel workshop was divers en in eenheid. De begeleiding uniek.
Veel aandacht voor het gehele individuele proces. De manier van creëren was creatief.
Een echte aanrader voor een divers publiek dat graag iets moois en unieks wil ervaren en creëren.
Groet Els

Niet alleen is elke zonnekrachtcirkel wonderlijk mooi, creatief en uniek, ook de begeleiding van het proces omvatte zowel ludieke, ernstige als aardse elementen. Dat maakt dat, voor ons deelnemers, het creëren op alle momenten vlot kan verlopen. Want de innerlijke reflectie, die automatisch ontstaat, vergt op bepaalde momenten heel wat focus en energie. In mijn geval was dat de race op de weg naar ontsluiting.. Delphine

KLEURENTEMPEL in het schilderij zitten in Maria Hoop

M Kleurentempel

De Kleurentempel, is een kleuropstelling van 8 doeken van de in totaal 12 twee zijdig beschilderde ongespannen doeken in het atelier. Aan een kant een levendig monochroom, de andere zijde een ‘embleem’ op een ‘wit’ fond. De kleuren zijn heel intens. Met elke lichtinval wordt een ander aspect opgelicht, door de gelaagdheid en het patina. De doeken versterken elkaar en stralen energie uit. Het zijn Tempelpoorten, je kunt een doek kiezen en ervoor gaan zitten in stilte. Wat ervaar je, wat spreekt je aan, waar wil je een relatie mee aangaan? Het is een open ontmoeting met jezelf en de ander, een klank en kleur mediatie op de Bron, IK BEN. Je wordt opgenomen in een sacrale sfeer die ruimte geeft.

Praktische informatie

Alleen op afspraak voor groepen vanaf 4 personen.
Investering: € 50 p.p. incl. koffie/thee
Tijd: 14.00-16.00 uur
Plaats: Paradama Da Esperanza, Maria Hoop

Aanmelden

Wil je meer weten over de KLEURENTEMPEL sessie of wil je een afspraak maken, vul dan het formulier in op de Contactpagina.

Ervaringen

"‘Inwijding’ kan meerdere betekenissen voor mij hebben, denk ik… Voor mij was het in de tempel een ervaring, gevoel van verbinding, verbondenheid met elkaar en met iets ‘groters’, mysterieus… kan nog niet goed onder woorden brengen…maar ik voelde mij ‘thuis’ en niet alleen… zoals nog nooit tevoren, of ik het besefte het toen pas(?)…

Bijzonder dat ik duidelijk en katachtig wezen (lynx) zag verschijnen in je prachtige tempeldoek”.

 

Hoe kunnen we samen verder gaan?