Madama Art

Over mij

Ik ben Margareth Adama kortweg MADAMA. Ik ben van jongs af aan een eigen weg gegaan. Een zoektocht die heeft geleid tot de Kunst van Zelfrealisatie. Modern Sacred Art from the Heart.

Als professioneel kunstenaar, musicus, dichter, transformatiecoach, medium en healer weet ik als geen ander wat er voor nodig is om obstakels te overwinnen, afwijzingen te boven te komen en succes te vieren.

Mijn levensmissie is lichtgericht onderricht en mijn passie is om anderen op die weg te begeleiden als inspirator, transformatiecoach, sparring partner. Mijn levenservaring wil ik delen in liefde, wijsheid en verbondenheid.

Al vroeg wist ik dat ik kunstenares wilde worden. Mijn statement op de Rietveldacademie “Ik Ben Transparant” betekende voor mij de zoektocht naar Wie ben Ik? Wat is de Bron? Ik paste niet in het hokje waarin de academie mij wilde, ik zocht en vond mijn eigen weg. De rode draad in mijn werk is het leggen van verbindingen tussen culturen en visies op kunst en mijn verschillende disciplines, beeldende kunst, muziek en teksten).

Na de Rietveldacademie heb ik korte studies gedaan in filosofie, antropologie en kunstgeschiedenis van Oost- Azië.

Alleen beeldende kunst maken was voor mij niet voldoende. Ik wilde de beelden laten stromen, Zo is de vleugel erbij gekomen. De energie van het gestolde beeld verklanken in pianomuziek. En het schrijven van teksten/poëzie als neerslag van een levensproces.
Kleur- Klank - Denkbeeld = Heelbeeld

Door de publicatie van mijn boek HEMELPOORTEN (2005) werd ik aangesproken op mijn mediamieke gaven die ik van mijn Indische grootmoeder heb geërfd. Zo is mijn coachpraktijk ontstaan. Vanuit die praktijk heb ik duizenden mensen individueel en in workshops geholpen om in je levenspad de schat te vinden en van daaruit te handelen.

Samen met mijn partner Dr. Ida Guinee heb ik ALMA ArtofLifeMastershipAcademy en de ONLINE opleiding 'WEES JE LEVEN MEESTER'  opgericht. Deze is gebaseerd op vragen uit mijn coachpraktijk en vooral bedoeld voor mensen die meer diepgang en inspiratie zoeken en de vraag 'Wie ben ik?' aan het eind van de opleiding volmondig kunnen beantwoorden met 'IK BEN'. In de opleiding komen al mijn disciplines samen.

Ik heb altijd ruimtes om mij heen gecreëerd om te werken en te exposeren. Zo ben ik medeoprichtster van de eerste transculturele galerie Villa Baranka (Amsterdam), en Capella Almadama (Amersfoort) Art&Education Center.

Nu is mijn woon en werkplek Paradama Da Esperanza in Maria Hoop(L). 

Je kunt mij boeken voor lezingen, workshops, personal coaching/healing sessies waarbij de overdracht van levenskracht centraal staat. Van beeldende kunst naar helende kunst. 

Kijk HIER een korte film Wie is Madama?

Wie is Madama?

TV uitzending' Iedereen Verlicht' NPO

Hoe kunnen we samen verder gaan?